CHP’de skandal yarışı!

18 Ekim 2024 Cuma 17:03

CHP Mersin’de Vahap Seçer ile Ali Mahir Başarır arasındaki kavga, her gün yeni bir skandalın gündeme gelmesine neden oluyor!

HEDİYE EROĞLU

 

Yerel yönetimlerin başarısı ile iktidara yürümenin hayalini kuran CHP, Mersin’de skandallardan öteye gidemiyor!

Partide geçen yıl yaşanan genel başkanlık değişimi sonrası çekişmenin en çok gündeme geldiği illerden olan Mersin’de sular durulmuyor. Seçimlerde genel merkez koridorlarına taşınan Mersin’deki Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır arasında ki kavga, kentte her gün yeni bir skandalın gündeme getirilmesine neden oluyor.

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Özel Kalem Müdürlüğü’nde aşk ve para kavgası yaşandığı öne sürülerek bazı görüntüler servis edilirken, son skandalın adresi Mezitli oldu. Başarır’a yakınlığıyla bilinen Mezitli Belediye Başkan Tuncer’in özel hayatına ilişkin skandalların Büyükşehir’in ev sahipliğinde genel merkezden üst düzey kurmayların katıldığı Kadın Çalıştayı ile aynı güne denk gelecek şekilde kamuoyunda gündeme gelmesi dikkat çekti.

CHP Mersin’de Vahap Seçer ile Ali Mahir Başarır arasındaki kavga nedeniyle her gün yeni bir skandalın gündeme gelmesi tepki çekerken, il başkanlığının yaşananlar karşısındaki sessizliğine isyan eden partililer, genel merkezi harekete geçmeye çağırdı.