Silifke liderliği kaybetti

12 Ekim 2024 Cumartesi 23:58

TFF 3. Lig’de Silifke Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Kütahyaspor’a 2-0 mağlup olarak bu sezon ilk mağlubiyetini aldı ve liderliği kaybetti.

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor, ligin 6. haftasında deplasmanda rakibi Kütahyaspor karşısında 2-0 mağlup oldu.

Hafta içi kupadan elenmenin şokunu daha üstünden atamayan Silifke ekibi bu sezon ligde ilk mağlubiyetini 10 kişi kalan rakibi karşısında aldı.

Maçın ilk yarısı istediği oyunu sergilemekte zorlanan Silifke Belediyespor hiçbir şekilde oyuna ortak olamadı. İkinci yarıda çok erken gol yiyerek 1-0 geriye düşen Silifke Belediyespor’da moraller bir anda düştü. Maçı ilerleyen dakikalarında tekrar oynadığı oyun ile baskı kuran Silifke ekibi rakibinin dakika 76’da 10 kişi kalmasıyla oyunun kontrolünü ele aldı. Ancak gösterdiği çabaların sonucu alamadan dakika 86’da 2-0 geriye düşerek bütün umutlarını tüketti. Teknik Direktör İlker Avcıbay yönetiminde ilk kez arka arkaya oynadığı 2 maçta mağlup olan Silifke ekibinde moraller bozuldu.

Ligde geride kalan 6 hafta da 4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alan Silifke Belediyespor, 13 puan ile 3 sırada yer alıyor.