Hedefe bir adım daha yaklaşalım!

4 Kasım 2022 Cuma 16:46

Türkiye kupasını kazanan takım ve namaglup şampiyon olan takım olma başarısı göstererek Türkiye’de bir ilke imza atmak isteyen Tarsus Kadın Basketbol Takımı, Elazığ deplasmanında hedefine bir adım daha yaklaşmak için parkeye inecek.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) adeta fırtına gibi esen ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 8. Hafta kapsamında Elazığ İl Özel İdare SK’ya konuk olacak.

5 Kasım Cumartesi günü oynanacak karşılaşmadan galip ayrılarak yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen Sarı Lacivertli temsilcimiz, Eylül ayında rakibini ezip geçtiği maç sonrası Türkiye kupasını kazanan takım olmuştu.

Ligde 14 puan ile lider olan Tarsus ekibi, 11 puan ile 7. sıradaki Elazığ ekibini de geçerek namaglup şampiyonluk hedefini sürdürmek istiyor.

Tarsus Belediye Spor Kulübü Basketbol Baş Antrenörü Mustafa Secerlioğlu, oyuncularına güvendiğini ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyleyerek, “Lider gidip lider dönmek istiyoruz. Sağlam adımlarla hedefimize yürüdüğümüz bu yolda bizi yalnız bırakmayan şehrimizin inancını boşa çıkarmamak için mücadele ediyoruz” dedi.