Tarsuslu halterciler gurumuz oldu

15 Temmuz 2024 Pazartesi 12:38

Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasına Mersin damga vurdu. Şahmeran Halter Spor Kulübü sporcusu Kübra Kutlu, Türkiye 2’incisi olurken takımı da 5’inci olarak kupa kazandı. Erkeklerde de Tarsus Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mert Yiğitşahin Türkiye 3’üncüsü ve takımı da Türkiye 5’incisi olarak kupa kazandı.

Isparta’da 09- 13 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılan Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası tamamlandı. Türkiye genelinden katılım sağlayan 63 kulüpten 173'ü kadın 359 sporcu mücadele ettiği şampiyonaya Mersin damga vurdu.

Şampiyonada Mersin’den Tarsus kadınlarda Şahmeran Halter Spor Kulübü sporcusu Kübra Kutlu, Türkiye 2’incisi oldu. Ayrıca kulübün diğer sporcularımız ilk altı içinde yer aldı. Ayrıca Şahmeran Halter Spor Kulübü takım halinde Türkiye 5’incisi olarak kupa kazandı. Erkeklerde de Tarsus Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mert Yiğitşahin Türkiye 3’üncüsü oldu. Yine bu kulübün de diğer sporcuları ilk altı içerisinde yer aldı. Tarsus Gençlik Spor Kulübü de, takım halinde Türkiye 5’incisi olarak kupa kazandı.

Tarsus'a iki kupa ve madalya ile dönmenin mutluluğunu yaşayan kulüplere Mersin’den tebrik yağdı.