MESİAD yönetim toplantısını üyelere açık yaptı

4 Temmuz 2024 Perşembe 15:29

Haber Merkezi

 

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Toplantısı’nı tüm üyeler açık yaparak, kent ve bölge projeleri, MÜGEV’in çalışmaları ve geçtiğimiz ay yapılan çalıştay başta olmak üzere birçok konuda üyelerine bilgilendirmede bulundu.

Toplantıya; MESİAD Kurucularından ve önceki dönem başkanlarından Musa Timur, Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Güler, Ahmet Akkurt, Serdar Demirağ, YİK Başkanı Ali Can, Arbel A.Ş. Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, Yönetim Kurulu ve çok sayıda üye katıldı.

 

“MESİAD GÜCÜNÜ HER ZAMAN ÜYELERİNDEN ALMIŞTIR”

MESİAD Erhan Deniz Konferans Salonunda yapılan toplantıyı yöneten MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, köklü geçmişi ve projeleri ile MESİAD’ın bölgenin üreten gücü olduğunu kaydetti. Gündoğdu, “MESİAD’ın geçmişine yakışır, gelecekte kentimize değer katacak projeler yürütmeye çalışıyoruz. MESİAD gücünü her zaman üyelerinden almıştır. Bu yüzden gelişmeleri aktarmak için üyelerimizle bir araya geldik” dedi.

Nazım imar planları hakkında bilgilendirmede bulunan MESİAD Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Güler, MESİAD’IN misyonu ve tarihçesini anlattı.

Geçtiğimiz ay Yeşiloavacık Marvista Resort Hotel’de gerçekleştirilen, Mersin çalıştayı değerlendirilerek, çalıştay sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. MESİAD’ın kurucusu olduğu Mersin Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nın (MÜGEV) çalışmaları hakkında daha sonra MESİAD Başkan Vekili ve MÜGEV Başkan Yardımcısı Servet Çamurdaş bilgilendirmede bulundu.

MESİAD ailesine yeni katılan üyelerin de kendini tanıttığı toplantıda üyeler, dilek ve temennilerini ilettiler.