TARSUSLU KADINLARIN GÖZÜ SULTANLAR LİGİ’NDE

22 Ağustos 2022 Pazartesi 11:30

Yeni sezon hazırlıklarına Başantrenör Turgut Okan nezaretinde start veren Tarsus Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, bu sezon önce play-off, ardından da Sultanlar Ligi’ne çıkmayı hedefliyor.

Haber Merkezi

Türkiye Kadınlar Birinci Voleybol Ligi B grubunda mücadele edecek olan Tarsus Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, 2022-2023 sezonuna antrenmanlarını sıkı bir şekilde yaparak yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Yeni sezon hazırlıklarına Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi ve Mehmet Çelebi Spor salonunda voleybol Başantrenörü Turgut Okan nezaretinde start veren takım, 22 Ekim 2022 tarihinde başlayacak lig öncesi haftanın 5 günü çalışarak hazırlanarak, önce play-off, ardından da Sultanlar Ligi’ne çıkmayı hedefliyor.

 

TRANSFER SÜRÜYOR

Tarsus Belediyesi Spor kulübü As başkanı İsmail Altun 2022-2023 sezonunda kadın voleybol takımımıza başarılar dileklerini sundu.

Kadınlar Voleybol 1.’nci Ligi’nin yeni ekibi olan Tarsus Belediye Spor Voleybol takımı sorumlusu Dursun Güler, voleybol Başantrenörlüğe aynı zamanda Türkiye Voleybol Antrenörleri Federasyonu Başkanı olan Turgut Okan’ı getirdiklerini hatırlattı.

Bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Selmin Karahan (İBB), Edremit Altınok’tan Ebru Bedir, Sivrihisar’dan Didem Uysal, Galatasaray’dan Özge Arslanalp, Mersin Büyükşehir’den Elif Merve Ali, Mert Kaan’dan Simay Orgun, Numune’den Beyza Karaer ve THY’dan Mehtap Öztunalı’yı transfer ettiklerini aktaran Güler, görüştükleri birkaç oyuncuyu daha transfer ederek 2022-2023 sezonuna en iyi şekilde hazırlanmakta olduklarını söyledi.

 

“ANTRENMANLAR YOĞUN VE GÜZEL BİR ŞEKİLDE GEÇİYOR”

Tarsus Belediye Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörü Turgut Okan, yeni sezon hazırlığı niteliğindeki antrenmanların yoğun bir şekilde geçtiğini belirterek, “Takım olarak hedefimiz gidebileceğimiz yere kadar gitmek. Tabi ki her hocanın gönlünde bir play-off yatar. Doğal olarak benimde gönlümden önce Play-Off ve ardından Sultanlar Ligi’ne çıkmak geçiyor” dedi.