TİY, Şanlıurfaspor maçına kenetlendi

25 Eylül 2022 Pazar 13:42

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Tarsus İdman Yurdu, bugün sahası ve seyircisi önünde konuk edeceği Şanlıurfaspor maçına kenetlendi.

Haber Merkezi 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Tarsus  İdman Yurdu, bugün sahası ve seyircisi önünde konuk  edeceği Şanlıurfaspor maçına kenetlendi. 
Geçen hafta oynanan 5. Hafta karşılaşmasında bu sezon ilk galibiyetini Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor karşısında alabilen sarı lacivertli ekip yarın Tarsus'ta yenilmezlik serisine sahip Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Tarsus ekibi hırs ve mücadeleci ruhu ile Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor!
Kulüp  Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Arnavut  Belediyespor maçını kazanarak kötü  gidişata son verdiklerini belirtti. Bu maçta alınan galibiyetin değeri, önemi ve anlamının büyük olduğunun altını çizen Basın Sözcüsü Can, "Bu maç geride kaldı. Arnavutköy  Belediye Spor  galibiyetinde oyuncularımız karakterlerini ortaya koydular. Ligde ne yapabileceklerini gösterdiler  Her takımı yenecek güçte olduklarını rakiplerine hissettirdiler. Şimdi bu alınan galibiyetin özgüveni ve moralin ile Şanlıurfaspor'u konuk edeceğiz Zor bir maç. Taraftarlarımızın desteği, oyuncularımızın galibiyet inancı,  arzu ve isteğiyle Şanlıurfaspor maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz" dedi. 
Taraftarları ve sporseverleri Şanlıurfaspor maçına davet eden Can, yönetim, teknik ekip ve oyuncularla Şanlıurfaspor galibiyetine kenetlendik" dedi. 
Tarsus İdman Yurdu Şanlıurfaspor karşılaşması Pazar günü saat 19.00’da oynanacak. Tarsus İdman Yurdu 5 haftanın geride kaldığı ligde 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1’de mağlubiyet aldı. Tarsus İdman Yurdu 5’nci haftaya 12’nci sırada 6 puanla girdi.