KATİL ARAMIZDA MI?

25 Ağustos 2022 Perşembe 15:52

Mersin’de Seher Aslan’ı öldürdüğü iddiası ile aranan ve yurt dışına kaçtığı düşünülerek hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarılan Seyfetullah Söylemez’in Muş’ta görüldüğü iddia edilirken anne İpek Aslan “Katil karşımıza çıkacak diye korkuyoruz” dedi.

Mersin’de Seyfetullah Söylemez (41) yanındaki arkadaşları Barış Şimşek ve Cevdet Dinar ile 2 Ekim 2020’de bir süre birlikte yaşadığı Seher Aslan Özkurt'u (34) gece boyunca dövüp, tabancayla vurarak öldürdü, kadının çocuklarının da elleri plastik kelepçeyle bağlandı.

Barış Şimşek ve Cevdet Dinar yakalanarak cezaevine gönderilirken 23 aydır firari olan Seyfetullah Söylemez için kırmızı bülten çıkartıldı.

Ancak katil zanlısının Muş’ta bir parkta görüldüğü iddia edildi. Kızının katledilmesinin ardından eşi Abdullah Aslan ile birlikte Muş’a taşınan anne İpek Aslan katil Seyfetullah Söylemez’i torunu C.S tarafından bu kentte görüldüğünü ve bununla ilgili emniyete suç duyurusunda bulunduklarını kaydetti.

Kırmızı bülten ile yurt dışında aranan katil zanlısı Seyfetullah’ı 13 yaşındaki torunu C. S’nin gözü ile gördüğünü anlatan Aslan, “Muhtemelen ya torunumu kaçırmaya çalışacak yada şikayetçi olmaması için tehdit edeceklerdi. Bu şahıs Türkiye’nin her yerinde geziyor. Biz korkuyoruz. Paramız yok ki Ankara’ya gidip sesimizi duyuralım. Ankara’dakiler bizim sesimizi duysun. Yurt dışında olabileceği için kırmızı bülten ile arama çıkarıldı ama katil Türkiye’de. Ben nereye gideyim nereye kaçayım. Adamın bir çetesi hapiste bir çetesi peşimizde. Katil karşımıza çıkacak diye korkumuzdan dışarı çıkamıyoruz Bizede sıkacak diye korkuyoruz. ” dedi.