MİY’E YENİ KALECİ VE KANAT OYUNCUSU

25 Ağustos 2022 Perşembe 12:20

Bolu kampında oynadığı hazırlık maçlarında endişe verici bir grafik çizerek camiayı endişelendirmen Yeni Mersin İdman Yurdu, iki mevki için transfer yaptı.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Mersin İdman Yurdu, iki mevki için transfer yaptı. Şuana kadar toplamda 9 oyuncu alan büyük ölçüde takımı yenileyen Kırmızı Lacivertli ekip son olarak daha önce Bayer Leverkusen II, Wiedenbrück, Kayseri Erciyesspor, Şanlıurfaspor, Giresunspor, Manisa FK, Pendikspor ve Çorum FK formaları giymiş kanat oyuncusu Volkan Okumak ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Uzun süredir kaleyi koruyan Sertaç Güzel’e alternatif olması için kaleye de takviye yapan Kırmızı Lacivertli ekip, Bursaspor, Yeni Malatyaspor, Başakşehir ve Belediye Derincespor formaları giymiş kaleci Okan Kaynak ile de 4 yıllık sözleşme imzaladı.

 

BUGÜN DÖNÜYOR

Bolu’da bugün tamamlanan 3’ncü etap kampında antrenmanların yanı sıra hazırlık maçları da yapan Kırmızı Lacivertli ekip endişe verici bir grafik çizerek camiayı endişelendirmişti.

İlk hazırlık maçını Kırşehir ile oynayan ve berabere kalan Kırmızı Lacivertliler, ikinci maçında Vanspor’u 2-1 yendi. MİY 3’üncü hazırlık maçında Arnavutköy Belediyespor’a 2-1 mağlup olurken, daha sonra  TFF 2. Ekiplerinden Kastamonuspor ile karşılaştı. Karşılaşma golsüz beraberlik ile sonuçlandı. Son olarak Bayrampaşa SK ile karşılaşan Yeni Mersin İdman Yurdu, bu maçtan da golsüz beraberlik ile ayrıldı.

Bugün kente dönerek iki günlük izne çıkması eklenen MİY, daha sonra Mersin’de toplanarak yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.