Mersinli atıcı Peru’da yarışacak

17 Eylül 2024 Salı 16:14

Atıcılık tarihine ismi altın harflerle yazılan Mersin Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcusu Yusuf Dikeç’in ardından, Mersin’in gururu olan atıcı Şule Nur Tekeli ile Milli Takım Antrenörü Enes Yayla Peru’da yarışmak için yola çıkıyor.

Haber Merkezi

 

Peru’nun Lima kentinde 26 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan "Havalı Ateşli Silahlar Tüm Dallar Gençler Dünya Şampiyonasında" ülkemizi temsil edecek Mersinli sporcu Şule Nur Tekeli ile Milli Takım Antrenörü olarak şampiyonaya gidecek olan Atıcılık Antrenörü Enes Yayla hazırlık kampı öncesi Erdemli Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferhat Keskin'i ziyaret etti.

Şampiyonada ülkemizi ve ilimizi temsil edecek olan Mersinli sporcumuz Şule Nur Tekeli ve Antrenörü Enes Yayla'ya başarı dileklerinde bulunan İlçe Müdürü Ferhat Keskin, sporcu ve Antrenörünün bu önemli şampiyonada ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine ve başarılı bir sonuçla döneceklerine yürekten inandığını belirtti.

Mersinli Sporcu ve Antrenörü kendilerinden bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Keskin'e teşekkür ettiler.

Atıcılık sporuna 4 yıl önce başlayan ve atıcılıkta havalı tüfek dalında 6 kez Türkiye şampiyonu olan milli sporcu Şule Nur Tekeli’nin asıl hedefinin olimpiyatlar.