Silifke taraftarı ile buluşmaya hazırlanıyor

9 Eylül 2024 Pazartesi 17:58

Ligin ilk maçında Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşespor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Silifke Belediyespor önümüzdeki hafta evinde taraftarı ile buluşacak.

TFF 3. Lig 1. Grup ilk hafta maçında Silifke Belediyespor, Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşespor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Silifke Belediyespor, Ömürcan Çavuşoğlu, Salih Zafer Kurşunlu, Kağan Topçu, Turan Ali Demirci, Ekrem Çalışanlar, Arif Cılak, Okan Toprak, Berkay Öztuvan, Enginalp Yamaç, Burak Evren, Şükrü Kaan Kılıçaslan 11’i ile çıktı. Karşılaşmaya etkili başlayan Silifke Belediyespor 15. Dakikada Salih Zafer Kurşunlu’nun golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı Silifke Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Silifke Belediyespor 73’ncü dakikada Bekir Can Sönmez’in golü ile skoru 2-0 yaptı. Ev sahibi ekip 80. Dakikada İbrahim Fatih Dilek ile farkı 1’e düşürdü. Karşılaşma Silifke Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Silifke Belediyespor ilk haftayı 3. sırada tamamladı.

Sezon öncesi kampını çok iyi geçiren Silifke yeni sezona ne kadar hazır olduğu oynadığı oyun ile gösterdi. Silifke Belediyespor önümüzdeki hafta evinde taraftarı ile buluşacak.