Tarsus’un kırsal yolları yenileniyor

6 Eylül 2024 Cuma 16:01

Tarsus Belediyesi, kırsal bölgelerde yaşayan halkın uzun yıllardır yaşadığı mağduriyetleri çözmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, son olarak 13 farklı köyde eş zamanlı olarak yol bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, kırsal kesimde yaşayan vatandaşların ulaşım ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Kulak, Göçük, Yunusoğlu, Sucular, Takbaş, Kırıt, Taşobası, Kumdere, Tepeçaylak, Dedeler, Körlübeyi, Çiftlik, Özbek gibi köylerde malzemeli ve malzemesiz yol bakımı, büz temizliği, şarampol temizliği, beton alan hazırlığı ile çevre ve moloz temizliği yapıldı.

 

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRİYOR

Mahallelerde yaşayan vatandaşlar, daha güvenli yollara kavuşuyor, ulaşımda büyük bir rahatlık yaşadığı için memnuniyetlerini dile getiriyor.

 

“HEDEFİMİZ, BU MEMNUNİYETİ HER GEÇEN GÜN DAHA DA YUKARI TAŞIMAK”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç yapılan çalışmaların önemine değinerek “Yollarımız yenilenirken, halkımızın memnuniyeti de artıyor. Hedefimiz, bu memnuniyeti her geçen gün daha da yukarı taşımak. Belediyemizin tüm ekipleriyle birlikte, kırsal mahallelerimizin ihtiyaçlarını çözmeye, sorunlarına kalıcı çözümler getirmeye devam edeceğiz. Daha yaşanabilir bir Tarsus için, el birliğiyle çalışmaya kararlıyız.” dedi.