Mersin İzmir’de sahaya iniyor

30 Ağustos 2024 Cuma 14:42

Yönetim krizi ile sezon öncesi kapanmanın eşeğine gelen ancak toparlanma sürecine girerek sezona hazırlanan Yeni Mersin İdman Yurdu, ligin ilk maçında İzmir deplasmanında Menemen’e konuk olacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu yeni sezonun ilk maçında İzmir deplasmanında Menemen’e konuk olacak.

Teknik Direktör Okan Kopan yönetiminde yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanan Kırmızı Lacivertliler ilk sınavını İzmir deplasmanında verecek. 31 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak maçta Yeni Mersin İdman Yurdu-Menemen Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Menemen İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Murat Kasap düdük çalacak.

 

TRASFER SÜRÜYOR

Zor zamanlardan geçen ama sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Yeni MİY yaptığı son transferler ile kadrosuna hem derinlik kattı hem de güçlendirdi. Son yaptığı 7 transferin yanına son olarak Balıkesirspor’da forma giyen stoper oyuncusu Birol Parlak ve Çaykur Rizespor’da forma giyen orta saha oyuncusu Muhammet Enes Şebelek kadrosuna kattığını açıklayan Yeni MİY 13 Eylül’de bitecek transfer dönemine kadar kadrosuna takviyeler yapmaya devam edecek.