Fındıkpınarı’nda yarı finalistler belli oldu

20 Ağustos 2024 Salı 15:20

Fındıkpınarı Futbol Turnuvasında çeyrek final maçları hafta sonu oynandı ve yarı finale çıkacak olan takımlar belli oldu. Kuyuluk, Menteş Fındıkpınarı ve Çavak yarı finale yükselen takımlar oldu.

Mersin’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen köyler arası futbol turnuvasında son viraja girildi. Büyükşehir’in düzenlediği Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası yarı final heyecanı ile tüm hızıyla devam ediyor.

 

YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nda geçtiğimiz hafta sonu oynanan çeyrek final maçları ile bir üst tura çıkan takımlar belli oldu.

17 Ağustos Cumartesi çeyrek finalde turnuvanın açılış maçında Kuyuluk rakibi Kaleköy karşısında 3-0 gibi net bir skor alarak yarı finale yükselen ilk ekip oldu. Aynı gün oynanan maçta Menteş ise rakibi Zeybekler karşısında 3-1 kazanarak yarı finale yükselen 2. ekip oldu.

18 Ağustos Pazar günüde devam eden çeyrek final maçlarında günün ilk maçında turnuvanın da ev sahibi olan Fındıkpınarı rakibi Emirler karşısında 4-2 kazanma başarısı göstererek yarı finale çıkmayı başardı. Yine aynı gün oynanan son çeyrek final maçında Çavak rakibi Eski Mezitli karşısında zorlu maçta 1-0 yenerek yarı finale yükselme başarısı gösteren son takım oldu.

 

YARI FİNAL MAÇLARI BELLİ OLDU

Fındıkpınarı turnuvasında yarı final maçları da belli oldu. 25 Ağustos Pazar günü oynanacak maçlarda ilk maç saat 15.00’da Kuyuluk ile Menteş arasında olacak. Yarı Finalin ikinci maçında ise saat 17.00’da Fındıkpınarı ile Çavak karşı karşıya gelecek.   

 

İLK KEZ SÜPER KUPA FİNALİ OYNANACAK

Öte yandan bu yıl Toroslar’da şampiyon olan takım, Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu ile süper kupa finali maçı oynayacak.