MSK’nın hazırlık maçları netleşti

20 Ağustos 2024 Salı 15:19

Türkiye Basketbol Süper Ligine iddialı bir giriş yapmak isteyen ve kalıcı olmakta isteyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü MSK, Bahçeşehir Koleji'nden Kartal Özmızrak'ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Yeni sezonda hedeflerine ulaşmak isteyen MSK, yaptığı transferle kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezon çalışmalarını son hız sürdüren MSK, son olarak İstanbul temsilcisi Bahçeşehir Koleji’nde görev yapmış tecrübeli gard Kartal Özmızrak ile anlaşma sağladı.

 

MSK’NIN HAZIRLIK MAÇLARI NETLEŞTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü MSK bugün gerçekleştireceği takım antrenmanı ile yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Sezona hazır bir şekilde girmek isteyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü MSK’nın oynayacağı turnuva ve hazırlık maçları fikstürü belli oldu.

26-31 Ağustos - Bolu Koru Otel Kamp yapacak olan Mersin ekibi 29 Ağustos Perşembe günü MKE Ankaragücü Basketbol ile hazırlık maçı oynayacak.

6 Eylül Cuma günü MSK, Büyükçekmece Basketbol ile 7 Eylül Cumartesi günü ise Bursaspor Basketbol ile Bursa Cup Turnuvasında karşılaşacak.

13 Eylül Cuma günü Yalovaspor Basketbol ile Yalçın Efe Turnuvası karşılaşacak olan Mersin ekibini 14 Eylül Cumartesi günü Yalçın Efe Turnuvası’nda oynayacağı rakip ise turnuvanın gidişatına göre belli olacak.

19 Eylül Perşembe günü Mersin ekibi Bursaspor Basketbol ile Cevat Soydaş Turnuvası maçında karışılacak.

Sezon öncesi açıklanan son hazırlık maçı ise 26 Eylül Perşembe günü Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile Karşıyaka Basketbol ile oynanacak.