Silifke’de mini yaz konserleri devam ediyor

2 Ağustos 2024 Cuma 16:33

Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen Mini Yaz Konserleri kapsamında, Grup Ritmix sahne aldı. Taşucu Denizkızı Kafe yanında sahne alan Grup Ritmix, Silifkelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Merkezi

 

Sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle yaz mevsiminin doya doya yaşandığı Silifke’de, ilçenin genç ve yetenekli sanatçıları sahne almaya devam ediyor.

Mini Yaz Konseri kapsamında sahne alan Grup Ritmix, enerjik performansları ve etkileyici sahne şovları ile Silifkelilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

 

GRUP RİTMİX, ŞARKILARIYLA HAYRANLARINI COŞTURDU

Hayranlarını büyüleyen ve coşturan Grup Ritmix, konser süresince her yaş grubuna hitap eden şarkıları ve farklı müzik türlerini ustalıkla harmanlayarak, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Taşucu sahili ve eşsiz deniz manzarası eşliğinde herkesin hep bir ağızdan şarkı söylediği ve eğlenceli dakikalar geçirdiği konserde, Grup Ritmix’in sergilediği performans izleyicilerinden tam not aldı.

 

BÜYÜKTEN KÜÇÜĞE HERKES DOYASIYA EĞLENDİ

Mini Yaz Konserlerine katılan Mine Kayraz ve ailesi, konseri çok beğendiğini belirterek, “Ankara’dan tatil için geldiğimiz Taşucu’nda, Grup Ritmix konserine geldik. Bizim için güzel bir etkinlik ve eğlence oldu. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz’ dedi.

Grup Ritmix hayranlarından Aysel Yılmazer ise ‘Silifke’de yaşıyoruz. Her yaz döneminde belediyemizin düzenlediği festivaller ve sosyal etkinlikler çok güzel. Bu yıl festival öncesi belediyemizin düzenlediği Mini Yaz Konserlerini çok beğendik. Ailemizle keyifli ve güzel bir akşam geçirdik. Silifke Festivalini ve sanatçılarımızı merakla bekliyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a bu güzel etkinlikler için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

‘EMEĞİ GEÇEN VE KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜRLER’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yaz mevsimi süresince müzik ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini ifade ederek, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere ayrıca önem verdiklerini belirtti.

Başkan Turgut, 1-6 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali’ni gerçekleştireceklerini açıklayarak, “Silifke Belediyesi olarak sanata, spora, sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman önem veren bir belediye olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Festivalimiz öncesinde Mini Yaz Konserleri kapsamında düzenlediğimiz bu akşamki etkinlikte ise ilçemizin genç ve yetenekli bir grubu olan Grup Ritmix sahne alarak, Silifkelilere güzel bir gece yaşattı. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.