Son 2 haftada heyecan dorukta

2 Ağustos 2024 Cuma 16:30

Mersin’de düzenlenen köyler arası Fındıkpınarı ve Ayvagediği futbol turnuvasında son 2 haftaya girildi. Çeyrek final öncesi kritik maçların oynanacağı bu hafta grup maçlarında heyecan dorukta. Hafta sonu oynanacak 4’üncü hafta maçları yine nefes kesecek.

Mersin’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen köyler arası turnuvalarda son 2 haftaya girildi. Bu yıl Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen ‘Mahalleler Arası Geleneksel 30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası ile Büyükşehir’in düzenlediği Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası tüm hızıyla sürüyor.

 

FINDIKPINARINDA BU HAFTA SERT GEÇECEK

Geçen hafta oynanan maçlar ile A ve C grubunda Fındıkpınarı ve Menteş liderliğini korumak için maça çıkacak. Ancak B ve D grubunda şuan ölüm grubu seviyesinde zorlu maçlar bekliyor. Kaybedenin üzüleceği kazananın ise gruptan çıkma şansını yükselteceği kritik haftada Fındıkpınarı ayağında mücadele eden 24 takımın bu hafta oynayacağı maçlar şu şekilde.

 

GÖZLER B VE D GRUBUN'DA

Fındıkpınarın'da haftanın açılış maçı D grubunda 3 Temmuz Cumartesi saat 9.30 Kocayer ve Emirler arasında oynanacak. D grubunda oynanacak diğer maçlar ise saat 11.00'de Karahacılı ile Eski Mezitli arasında saat 12.30 ise Akarca ile Davultepe arasında oynanacak.

B grubunda ise Değirmençay ile Kocavilayet arasında saat 9.30'da oynanacak. Tol ile Zeybekler maçı ise saat 11.00'de oynanacak. Grubun son maçı olan Çiftlik ve Kuyuluk maçı saat 12.30'da oynanacak.

C grubunda ise saat 15.30'da Çavak ile Uzunkaş arasında oynanacak. Tepeköy ile Çevlik maçı ise saat 17.00'da oynanacak.

A grubunda ise Turunçlu ile Bozön saat 14.00'da oynanacak. Doğançay ile Sarılar maçı saat 15.30'da oynanacak. Grubun son maçında Menteş ile Kaleköy saat 17.00'da oynanacak.

 

İŞTE AYVAGEDİĞİ’NDE Kİ MAÇLAR

Ayvagediği Turnuvasında çeyrek finale 2 son hafta kala kritik maçlar oynanacak. Turnuvada oynanacak 4. hafta maçları şu şekilde

A grubunda Burhanlı ile Musalı saat 14.00'da oynayacak. Çavuşlu ile Yanpar saat 15.30'da grubun son maçı Arslanköy ile Güzelyayla ise saat 17.00'da karşılaşacak.

B grubunda ise Doruklu ile Arpaç saat 14.00'da oynayacak.  Kaşlı ile Kavaklı saat'15.30'da ve grubun son maçı olan Aladağ ile Gözne saat 17.00'da karşılaşacak.

C grubunda ise Ayvagediği ile Buluklu saat 09.30'da oynayacak. Horozlu ile Camili saat 11.00'de ve grubun son maçı Kuru ile Değirmendere saat 12.30 karşılaşacak.

 

İLK KEZ SÜPER KUPA FİNALİ OYNANACAK

Öte yandan bu yıl Toroslar’da şampiyon olan takım, Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu ile süper kupa finali maçı oynayacak.