Bu maçlar kaçmaz!

26 Temmuz 2024 Cuma 15:05

Mersin’de köyler arasında düzenlenen Fındıkpınarı ve Ayvagediği Turnuvalarında heyecan devam ediyor. Haftasonu oynanacak 3’üncü hafta maçları yine nefse kesecek.

Mersin’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen köyler arası turnuvalar sürüyor. Bu kapsamda yıllarca Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen ancak bu yıl Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen ‘Mahalleler Arası Geleneksel 30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası ile Büyükşehir’in düzenlediği Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası tüm hızıyla sürüyor.

 

FINDIK’TA HANGİ MAÇLAR VAR?

Geçen hafta bol gollü müsabakalara sahne olan turnuvanın Fındıkpınarı ayağında mücadele eden 24 takımdan bu hafta sonu, Kaleköy- Doğançay, Menteş- Turunçlu, Sarılar Bozön, Zeybekler – Çiftlik, Kuyuluk- Değirmençay, Tol – Kocavilayet ve Çavak- Çevlik, Uzunkaş – Fındıkpınarı, Tepeköy-Gökçebelen, Eski Mezitli- Akarca, Davultepe- Kocayer, ve Karahacılı- Emirler maçları oynanacak.

 

İŞTE AYVAGEDİĞİ’NDE Kİ MAÇLAR

Toplamda 18 takımın yarıştığı Ayvagediği Turnuvasında ise haftasonu Güzelyayla- Burhan, Değirmendere-Ayvagediği, Kurudere- Camili, Horozlu- Buluklu, Kaşlı – Gözne, Aladağ- Doruklu, Kavaklıpınar- Arpaçsakarlar, Yanpar – Arslanköy ve Çavuşlu- Musalı maçları oynanacak.   

 

İLK KEZ SÜPER KUPA FİNALİ OYNANACAK

Öte yandan bu yıl Toroslar’da şampiyon olan takım, Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu ile süper kupa finali maçı oynayacak.