Ali Şanlı

Ali Şanlı

Zor sezon olacak


16.08.2023

Liglerin başlamasına çok kısa süre kaldı. Prefosyenel liglerde mücadele eden Mersin İdman Yurdu, Tarsus İdman Yurdu ve Silifke Belediyespor kamp yaptıkları bölgede harıl harıl çalışıyor. Takımların kamp yaptığı bölgeden aldığım haberlere göre şuana kadar en sorunlu maalesef Mersin İdman Yurdu görünüyor.

Geçen yıldan kaybettikleri oyuncular ve yarım yamalak takviyelerle takım pek de hazır görmüyor. Oynadığı 4 hazırlık maçını da kaybeden Kırmızı Lacivertli ekibin şuan ki kadroyla işi çok zor görünüyor. Takımın hazırlık maçlarını izleyenlere göre bu takıma en az 7 oyuncunun daha alınması gerekiyor. Ve bu alınacak oyuncuların direk 11'de oynaması gerekiyor. Aksi durumda ligde küme düşmemeye oynaması kaçınılmaz.

Tarsus İdman Yurdu 2'inci ligden düştüğü genç kadro ile yoluna devam edecek gibi duruyor. Geçen yıl ki kadroya yapılan genç oyuncu takviyesi ile hazırlık maçlarını izleyenlerden geçer not almışa benziyor. 20 yıl aradan sonra tekrar 3'üncü ligde boy gösterecek olan Silifke Belediyespor yaptığı takviyeler ile doğru yolda olduğunu gösterdi. Oynadığı hazırlık karşılaşmaların tamamını kazanan  Silifke temsilcisi galibiyetin yanı sıra sergilediği oyunla da geçer not aldı. Umarım 3 Mersin ekibi de bulundukları liglerde başarılı olur ve Mersin'i layık olduğu liglere çıkartırlar.

ARŞİV YAZILAR