Süper Amatör başladı

26 Aralık 2023 Salı 17:16

Mersin Süper Amatör Ligi’nde ikinci devrenin ilk maçları oynandı. A ve B gruplarında mücadele eden temsilcilerimiz heyecan lige dolu bir başlangıç yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde ikinci devre maçları oynandı. A Grubunda Mersin 33 FK liderliğini korurken, B grubunda Mut İdman Yurdu Belediye deplasmanda kazanarak liderliğini perçinledi.

 

MERSİN 33 FK LİDERLİĞİNİ KORUDU

Mersin Süper Amatör Küme A Grubunda ikinci yarı başladı. İlk hafta maçlarında haftasonu Mersin 33 FK deplasmanda Erdemlispor' u 2-0 yenerek averajla liderliğini korudu. Mezitli 33 deplasmanda Erdemli Yörükspor'u 1-0 yenerek takibi sürdürdü. Çukurova Birlik, Bozyazı Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndü. Kuvayimilliye, İdmanyurdu 1925'i deplasmanda 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Akdenizgücü, Toroslar Belediyespor karşısında 3 puana tek golle ulaşarak önemli bir galibiyet elde etti.

 

MUT ARAYI AÇIYOR 

Mersin Süper Amatör Küme B Grubunda ise Mut İdman Yurdu Belediye deplasmanda Tarsusspor'u farklı mağlup ederek liderliğini perçinledi. Binevlerspor play-off rakiplerinden İçel Yolsporla puanları paylaştı. Akdeniz Belediyespor, Akdeniz Zirvespor'a 2-1 yenilerek büyük bir yara aldı. Ormanspor, Erdemli Limonspor'u 1-0 mağlup ederek alt sıralardan uzaklaşırken rakibine de play-off yolunda çelme taktı. Çeşmelispor, Taşucu deplasmanından 3-2 galipayrılarak önemli bir galibiyete imza attı. Karacailyas Veteranlar haftayı bay olarak geçirdi.