Mercanları durdurmak mümkün değil

8 Mayıs 2023 Pazartesi 17:50

Mercanspor ligde fırtına gibi esiyor. 3'üncü lig 10'uncu grupta mücadele eden Kadın Futbol takımı Mercanspor 7'de 7 yaparak tüm dikkatleri çekmeyi başardı. Daha önce Toroslar Halk Eğitim bünyesinde başlayıp daha sonra Toroslar Belediyespor'un desteğini arkasına alarak  lige katılan Mersin ekibi 7'de 7 yaparak liderliğini puan farkı ile sürdürdü.

Songül Ece Altınöz eşliğinde namağlup liderliğini sürdüren Mersin Mercanlarspor play-off'u garantiledi. Rakip ağlara 26 gol atan Mercanspor kalesinde sadece 4 gol gördü.Hafta sonu evinde Tarsus Gençlerbirliğispor'u 2-0'lık skorla geçen Mercanlarspor Antrenörü Songül Ece Altınöz maçtan sonra yaptığı açıklamada  genç oyuncularla mücadele etmemize rağmen ligi domine ederek yolumuza devam ediyoruz. Mersin'li kızlarıma güvenmemizin karşılığını aldığımız için ve bize inanıp destek olan herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

Grupta ki diğer Mersin temsilcileri ligde 2'inci sırada yer alırken, Galataspor 3'üncü, Kavaklıspor 4'üncü, Tarsus Gençlerbirliği son sırada yer aldı.