İYİ Parti Mersin’de Özdeniz’e emanet

16 Eylül 2024 Pazartesi 17:11

İYİ Parti Mersin teşkilatında beklenen değişim yaşandığı. Geçtiğimiz günlerde İl Başkanlığı koltuğuna oturan Dr. Ali Rıza Özdeniz, koltuğa oturarak mesaiye başladı. Özdeniz’e Milletvekili Kocamaz’ın tam destek verdiği gözlendi.

HEDİYE EROĞLU

 

İYİ Parti Genel Merkezi’nin Mersin İl Başkanı Suat Şahin’i görevden alması sonrası Mersin İl Başkanlığı görevine atanan Dr. Ali Rıza Özdeniz, koltuğa oturarak mesaiye başladı.

Partide buluşma etkinliği düzenleyerek koltuğuna oturan Özdeniz, ziyaretleri de kabul ederek partililerle bir araya geldi. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’ın da katıldığı tören sonrası yeni üyelere rozet takma etkinliği de gerçekleştirildi.

Özdeniz de mesajında, “İYİ Parti Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile atandığım, İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı görevime başlıyorum. Hepinizi birlik ve beraberliğin adresi, milletin değişim ve umudunun temsilcisi İYİ Parti Mersin İl Başkanlığımıza bekliyorum. Hep birlikte daha iyiye” dedi.

 

KOCAMAZ’DAN TAM DESTEK

Milletvekili Kocamaz da, “Teşkilat İşleri Başkanımız sayın Hasan Toktaş’ın teklifi, Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun olurlarıyla İYİ Parti Mersin İl Başkanlığımıza atanan Dr. Ali Rıza Özdeniz’in İl Binamızda gerçekleşen göreve başlama etkinliğine katıldık.

İlçe Başkanlarımızın, Partililerimizin ve Vatandaşlarımızın katılım gösterdiği ve coşkulu geçen programla bu kutsal sorumluluğu devralan Ali Rıza Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah” dedi.

 

İYİ PARTİ MERSİN’DE KAÇ OY ALDI?

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde istediği sonuçları alamasa da Türkiye genelinde 24 belediye kazanan İYİ Parti, Mersin’de ise Çamlıyayla ve Mut ilçelerinde belediye başkanlığını kazandı.

Mersin’de 31 Mart seçimlerinde kullanılan oy sayısı 1 milyon 50 bin 325 kişi oy kullanırken CHP birinci parti oldu. İYİ Parti ise yüzde 3,4 ile 36 bin 210 oy alabildi.

Özellikle dönemin il başkanı Mehmet Dutar’ın kötü ve başarısız yönetimi nedeniyle büyük kan kaybı yaşayan İYİ Parti’nin, Dr. Ali Rıza Özdeniz ile partiyi yeniden ayağa kaldırma hamlesinin sonuçları merakla bekleniyor.

 

ALİ RIZA ÖZDENİZ KİMDİR?

Ali Rıza Özdeniz, 1967 yılında Mersin'in Anamur ilçesinde doğdu. Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Özdeniz, Mersin İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptı. Ali Rıza Özdeniz, evli ve 3 çocuk babası.

31 Mart seçimlerinde İYİ Parti’den Anamur Belediye Başkan adayı olan Özdeniz, ilçede toplam kullanılan oy 43 bin 414 olurken yüzde 2.0 ile toplam oyların 873’ünü alarak 3’üncü olmuştu.