Mersin’den Osmaniye çıkarması

8 Ağustos 2024 Perşembe 15:20

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Osmaniye’ye çıkarma yaparak bir dizi ziyaret ve temas gerçekleştirdi.

Veli Pehlivan ilk olarak Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ile birlikte Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ı ziyaret etti. Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Hükümet Konağı yerleşkesinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından karşılanan Vali Pehlivan ve Vali Köşger daha sonra Valilik Makamına geçerek bir süre sohbet etti. Ziyarette, 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılışı yapılacak olan Çukurova Uluslararası Havalimanı başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Nazik ziyaretinden dolayı Vali Pehlivan’a ve Vali Köşger’e teşekkür eden Vali Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan daha sonra, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ile birlikte Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy’u ziyaret etti. Ziyaret vesilesiyle çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarete, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcı vekili Murat Can Biçer de iştirak etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan ayrıca, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Osmaniye Belediye Başkanı seçilen eski Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet’i ziyaret etti.

Rahime Hatun Mahallesi’nde bulunan Osmaniye Belediyesi hizmet binası önünde Belediye Başkanı İbrahim Çenet tarafından karşılanan Vali Pehlivan, Belediye Başkanlığı’na geçerek bir süre sohbet etti, çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Nazik ziyaretinden dolayı Vali Pehlivan’a teşekkür eden Başkan Çenet ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.