Carettalar sezonun açılışını yapıyor

8 Ağustos 2024 Perşembe 15:14

Türkiye Basketbol Süper Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, 2024-25 sezonunun açılışını yapıyor. Sağlık kontrolü sonrası antrenmanlara başlayacak olan Mersin ekibi sezon öncesi hazırlık turnuvalarına da katılacak.

Türkiye Basketbol Süper Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, 2024-25 sezonu öncesi Mersin’de girdiği sağlık kontrolü sonrası antrenmanlarını Mersin ’de yapacak. Sonrasında 26 Ağustos / 2 Eylül tarihleri arasında Bolu’da kampa girecek.  Bolu kampı sonrası temsilcimiz hazırlık karşılaşmaları yapacak ve turnuvalara katılım sağlayacak 6 ve 7 Eylül tarihlerinde Bursa ilinde Büyükçekmece Basketbol Spor Kulübü ve Bursa Spor Basketbol Kulübü ile karşılaşacak.

Mersin ekibi 13 ve 14 Eylül’de Ankara’da gerçekleşecek olan 4.Yalçın Efe Turnuvasına katılacak daha sonrasında 20/24 Eylül tarihleri arasında Bursa ilinde gerçekleşecek olan 24.Cevat Soydaş turnuvasına katılım sağlayacak olan temsilcimiz MSK 2024/25 sezonu öncesi maç programını tamamlamış olacak.

 

MSK KADROSUNU KORUDU VE GÜÇLENDİRDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Koç Can Sevim ile anlaşma sağladıktan sonra iç transferde Berkay Sinirlioğlu, Akın Kandemir, Garel Simmons, Evaldas Kairys, Canberk Kuş, Deniz Çelen ile yola devam etme kararı aldı.

Dış transferde önemli hamleler ortaya koyan temsilcimiz MSK, Emre Tanışan, Gabriel Olaseni, Isaiah Pineiro, Pako Cruz ile anlaşma sağladı. Ayrıca dış transferde 2 önemli isimle görüşmelerin hala devam ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı.