Mersin U17’de aradığını bulamadı

12 Haziran 2024 Çarşamba 16:04

Mersin ekipleri Yeni Mersin İdman Yurdu, Toros Kartalları ve Erdemli Belediyespor, ikinci kademeye yükselme yolunda mücadele ettikleri U17 Birinci Kademe Türkiye Şampiyonası’nın ilk maçlarında umut vermedi.

U17 Birinci Kademe Türkiye Şampiyonası, gruplarda oynanan ilk maçlarla başladı. Mersin’i temsil eden Yeni Mersin İdman Yurdu, Toros Kartalları ve Erdemli Belediyespor takımları ilk maçlarda hüsran yaşattı.

 

2 MAĞLUBİYET BİR BERABERLİK

Nevşehir ve Aksaray’da 11 Haziran’da başlayan ve yarın sona erecek U17 Birinci Kademe Türkiye Şampiyonası’nda Mersin’i 3 takım temsil ediyor. Şampiyonada Yeni Mersin İdman Yurdu, Toros Kartalları ve Erdemli Belediyespor ikinci kademeye yükselmek için mücadele ediyor. Son hazırlıklarını Mersin’de yaptıktan sonra grup maçları için Nevşehir ve Aksaray’a giden U17 takımları, ilk maçlarını oynadı. Genç ve yetenekli takımlardan oluşan Mersin ekiplerinden Yeni Mersin İdman Yurdu ilk maçında Konya Karatay ile 1-1 berabere kaldı. Kentin diğer ve güçlü ekiplerinden olan Erdemli Belediyespor’da grubun iyi takımlarından Kayseri Talasgücü ile 2-2 berabere kaldı. Mersin’i gruplarda temsil eden 3. takım olan Toroslar Kartalspor ise Adana Seyhanspor’a 1-0 mağlup oldu.

İkinci maçlarını kazanıp, iddialarını sürdürmek isteyen gençler, geçmiş yıllarda elde edilen başarısız sonuçları kırmak istiyor.