Mersin 2 Amatör Küme boks ringine döndü!

28 Mayıs 2024 Salı 17:44

Mersin 2 Amatör Küme’de bitime 2 hafta kalan şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılan Tece Limonspor Kulübü ile iddiası olmayan Tarsus Ülkü Spor arasında oynanan maçta yeşil saha boks ringine döndü.

Mersin’de bitimine iki hafta kalan 2 Amatör Küme’de tansiyon yükseldi. Şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılan Tece Limonspor Kulübü ile iddiası olmayan Tarsus Ülkü Spor arasında Tarsus 100. Yıl Sahasında oynan ve normal süresi 1-1 biten maç sonrası saha adeta boks ringine döndü. Maçta toplam 18 kırmızı kart çıkarken olaylı bir şekilde sona erdi. Maçın sonunda çıkan olaylardan çıkacak cezalar sonucu bitime 2 hafta kalan ligin kaderine nasıl etki edecek en büyük merak konusu.

 

18 KIRMIZI KART ÇIKTI

Maç sonu çıkan olaylarda; Tarsus Ülkü Spor'da 4 numaralı İbrahim Güllü, 6 numaralı Emrah Dadak, 9 numaralı Ökkeş Özgür, 23 numaralı Yasin Taşan, 21 numaralı Halil İbrahim Deniz, 11 numaralı Mehmet Ali Casta, 18 numaralı Asım Doğru ve Tarsus Ülkü Spor hocası İsmail Budak kırmızı kart gördü.

Tece Limonspor ise 8 numaralı Ferhat Terkes, 3 numaralı Baran Dinmez, 11 numaralı Tümay Sivas, 1 numaralı Mehmet Karataş, 12 numaralı Enes Umluk, 6 numaralı Ömer Faruk Acar yardımcı hoca Tolga Erdoğan ve TECE Limonspor hocası Atakan Eymelik, yardımcı maçtan sonrada çıkan kavgadan sonra maçın hakemi tarafından isimlerini tek tek alınarak kırmızı kart ile cezalandırırdı. Kart gören oyuncular ile ilgili son kararı İl Disiplin Kurulu’nun vereceği öğrenildi.