Mersin yeni sanayi siteleri istiyor!

17 Mayıs 2024 Cuma 17:41

Uzun yıllardır yeni ve modern sanayi sitesi talebi karşılık bulmayan Mersin esnafı bu sorunu çözmek için harekete geçti. Mersin ESOB, Sanayi Sitesi Komitesi ve kooperatifi kente karma sanayi sitesi kurulması yönünde başlattıkları çalışmaları büyük bir titizlikle devam ettirdiklerini söyledi.

Haber Merkezi

 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) bünyesinde kurulu bulunan Sanayi Sitesi komitesi, Sanayi Sitesi Kooperatifi kurulması konusunda bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan Başkanlığında Mersin Geri Dönüşümcüler Odası Başkanı Hasan Koçyiğit, Mersin Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Kabaali, Mersin Tesisatçılar Odası Başkanı Hasan Çokgün, Mersin Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bekir Yücesoy’dan oluşan Komite üyeleri, Birlik Yönetim Kurulu toplantı salonunda Genel Sekreter Yasemin Durmuş ve Birlik Avukatı Nevzat Karan ile bir araya gelerek sanayi sitesi kooperatifi kurulması amacıyla kooperatif ana sözleşmesi üzerinde fikir alış verişinde bulundular.

Sanayi Sitesi Komite Başkanı Sabit Yelkovan, kente karma sanayi sitesi kurulması yönünde başlattıkları çalışmaları büyük bir titizlikle devam ettirdiklerini söyledi.