Kadın Muhtar Dağdelen’den Anneler Gününe özel etkinlik

13 Mayıs 2024 Pazartesi 18:34

Haber Merkezi

 

Mersin Toroslar İlçesinde Çağdaşkent Mahalle muhtarlığına seçilen kadın muhtar Serminaz Dağdelen, Anneler Günü kapsamında düzenlediği etkinlik ile mahalle sakinlerinin gönüllerini fethetti. 68’liler Barış ve Kardeşlik Ormanında ilk kez bu kadar geniş kapsamda düzenlenen Anneler Günü etkinlik davetine, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız eşi Feride Yıldız ile binlerce mahalleli katılım gösterdi.

Mersin Toroslar İlçesi Çağdaşkent Mahallesi’nin kadın muhtarı Serminaz Dağdelen, Anneler Günü kapsamında düzenliği etkinlikle, binlerce mahalle sakinini aileleriyle bir araya getirerek bu özel günün büyük bir coşkuyla kutlanmasına öncülük etti.

Çağdaşkent Mahallesi 68’liler Barış ve Kardeşlik Ormanında düzenlenen Anneler Günü etkinliğine Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız eşi Feride Yıldız ile katılım gösterirken, davete olumlu yanıt veren binlerce mahalle sakini 68’liler Barış ve Kardeşlik Ormanını panayır alanına çevirdi.

Katılımcılara pasta, böreğin yanı sıra pamuklu şeker, patlamış ve kaynamış mısırın ikram edildiği, kurulan trambolinde ise gençlerin ve çocukların gönüllerince eğlenme fırsatı elde ettiği etkinlikte mahalle sakinleri annelere özel bu anlamlı günü etkinliklerle taçlandıran kadın muhtar Serminaz Dağdelen’e teşekkür ettiler.

Çağdaşkent Mahalle Muhtarı Serminaz Dağdelen, görevinin ilk ayında Anneler Gününe denk gelen bu özel günü büyük bir coşku ve heyecanla kutlama kararı aldığını belirterek, “Mahalle sakinlerimiz arasındaki gönül bağını güçlendirmek, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak adına Anneler Gününü fırsat bilerek böyle bir etkinliğe imza attık. Sağolsunlar davetimizce hem belediye başkanımız, hemde binlerce mahalle sakinimiz katılım gösterdi. Bu özel günde annelerimiz eşleri ve çocukları ile gönüllerince eğlenme fırsatı elde ederken, mahalle sakinlerimiz de sergiledikleri dayanışma, kaynaşma örneği ile gönül bağlarını güçlendirdiler. Ben Belediye Başkanımız Abdurrahman Yıldız, eşi Feride hanım ve tüm mahalle sakinlerimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.