Silifke takımları maçlarını oynadı

11 Ekim 2022 Salı 14:01

Haber Merkezi

 

Geçen yıl Mersin Süper Amatör Lige yükselen ve bu yılda A grubunda mücadele eden Silifke İdman Yurdu Spor Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Kuvayi Milliye Spor’u İbrahim Türe’nin attığı gollerle 2-1 yendi.

Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, “Silifke İdmanyurdu Spor Kulübümüz tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Amatör Kümede üçüncü maçı sonunda ilk galibiyetini aldı. Takımımız ilk 3 hafta sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 4 puan toplayarak 4. Sırada kendisine yer buldu. Geçen yıl altyapısı olmadan lige katılan ve Silifkeli çocuklardan oluşan ve süper amatöre çıkan takımımız futbol okulu açarak alt yapısını da kurdu. Silifke futboluna yeni bir heyecan getiren takımımız bu Çarşamba Tarsus deplasmanında Tarsus Belediye Spor ile ligdeki 4. Maçına çıkacak. Bizleri destekleyen sponsorlarımıza, Taraftarlarımıza, sporseverlere çok teşekkür ediyorum.”dedi.

1.AMATÖR DE HEYECAN DEVAM EDİYOR

Mersin 1.Amatör Küme D grubunda mücadele eden Silifke takımları Taşucuspor, Silifke Gülnarspor, Çavuşbucağıspor ve Kurtuluş Deltaspor ligde 2. Hafta maçlarını geride bıraktı. Bu sezon iddialı bir takım kuran ve şampiyonluk hedefleyen Taşucuspor, Taşucu Şehir Stadında karşılaştığı Gülnar Belediyespor’u 3-0 net bir skorla yenerek ligde iki de iki yaptı. Çavuşbucağıspor Bozyazı deplasmanında sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrılırken, Kurtuluş Deltaspor Mut deplasmanında Sertavul Esnaf Spora 6-0 mağlup oldu. Silifke Gülnar Spor ise haftayı Bay geçerken, Anamur Muz Spor ile Anamur Gençlik Spor 1-1 berabere kaldı.

Ligde 3. hafta maçlarında Kurtuluş Delta Spor-Silifke Gülnarspor, Anamur Gençlik Spor-Çavuşbucağı Spor, Gülnar Belediyespor-Anamur Muz Spor, Bozyazı Belediyespor-Sertavul Esnaf Spor oynayacak. Taşucuspor haftayı Bay geçecek.