Şehit Ölmez için mevlid düzenlendi

21 Mayıs 2023 Pazar 17:01

Haber Merkezi

 

Şırnak Merkez Akbük Mahallesi Bestler Dereler bölgesinde 16 Mayıs 2023 günü bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışma sonucu şehit olan Tarsuslu Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez için mevlid programı düzenlendi.

Şehidin baba ocağı, Tarsus İlçesine bağlı Ulaş Mahallesinde düzenlenen programa Vali Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Çamlıyayla Kaymakamı Fatih Adıgüzel, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya eşlik etti. Ayrıca çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez ve bütün şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Vali Pehlivan, şehidin eşi Melek Ölmez, annesi Elife Ölmez ile babası Mehmet Ölmez’e, aile mensuplarına ve yakınlarına taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Vali Pehlivan; şehidin çocukları Taha Kağan ve Ömer Erdem ile yakından ilgilendi.