TİY 1-1 eriyor

15 Eylül 2022 Perşembe 12:41

Tarsus İdman Yurdu’nda ligin ilk 3 haftasında iki beraberlik ve 1 mağlubiyetin ardından Isparta 32 Spor karşısında da 1-1 berabere kalarak taraftarını üzdü. Sarı lacivertli ekip 3 haftada 3 puan elde etti.

Hasan Küçük 

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, evinde konuk ettiği Isparta 32 Spor'la ile 1-1 berabere kaldı. Lige kabus gibi bir başlangıç yapan Sarı Lacivertli ekip şuana kadar çıktığı 4 lig karşılaşmasında 3 puan toplayabildi. Oynadığı 4 karşılaşmada 3 beraberlik , 1mağlubiyet alan Tarsus temsilcisi 5. Haftaya 14’ncü sırada girdi.
Ligde hafta içi mesaisinde evinde ise evinde Ispartaspor ile karşılaştı. Maça resmen 1-0 geriden başlayan Tarsus İdman Yurdu maçın 4’ncü dakikasında konuk ekibin ilk atağında golü bulması ile küçük bir şok yaşadı. 4’ncü dakikada konuk ekipten Muhammet takımını 1-0 öne geçirdi. Şoku kısa sürede üstünden atan Sarı Lacivertli ekip oyunun kontrolünü eline aldı. 37’nci dakikada Taha ile skora eşitlik getirdi 1-1. İlk yarı bu skorla tamalandı.
İkinci yarı her iki takımda gol yollarında beceriksiz davranınca tabela değişmedi. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Tarsus İdman Yurdu bu maçla galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Tarsus İdman Yurdu haftaya 3 puanla 14’ncü sırada girdi.
 

TARAFTARLARDAN SERDAR BOZKURT İSTİFA SLOGANI 
Maç sonrası stadyumu terkeden bir grup taraftar Teknik Direktör Serdar Bozkurt'u istifaya davet eden slogan attı. 


Stat: Tarsus
Hakemler: Necati Selçuk Şahin xx, Mehmet Kuru xx, Haydar Avcı xx
Tarsus İdman Yurdu: Abdulaziz xx, Eyüpcan xx, Artun xx(Yılmaz dk. 61 x), Oğuzhan xx (Fatih dk. 73 x), Alperen xxx, Uğur xx (Abdussamet dk. 46 x), Gökhan xx, Azad xx, Taha xx, Volkan xx, Sefa xx
Isparta 32 Spor: Furkan xx, Ömer xx, Soner xx, Cem xx (Samet dk. 46 x), Abdullah xx(Erdem dk. 79 x), Fatih xx, Muhammet Aran xx, Burhan xx(Muhammmet Enes dk. 79 x), İsmet xx, Osman xx (Cemal dk. 46 x), Bahattin xx (Hüseyin dk. 57 x)
Goller: Muhammet (dk. 4) (Isparta 32 Spor), Taha (dk. 37) (Tarsus İdman Yurdu),
Sarı kartlar: Cem, Furkan, Cemal, Abdullah (Isparta 32 Spor)