İl sıralaması önem kazandı

15 Aralık 2022 Perşembe 20:55

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk yarının tamamlanmasına 2 hafta kaldı. Şampiyonluk şansı yok denecek kadar az olan Mersin temsilcileri kendi aralarında rekabet etmeye başladı. İl sırlamasında ilk sırayı almak isteyen Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor’u kıyasıya bir yarış bekliyor.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) ilk yarının tamamlanmasına 2 hafta kaldı. Şampiyonluk şansı yok denecek kadar az olan Mersin temsilcileri kendi aralarında rekabet etmeye başladı. İl sırlamasında ilk sırayı almak isteyen Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor’u kıyasıya bir yarış bekliyor.
Ligin 12’nci haftasında şuan İl sıralamasında 1’nci sırada bulunan 22 puanlı Silifke Belediyespor 5 Temmuz İskenderunspor’u kendi evinde konuk edecek. Devre arasına kadar puan farkını korumak isteyen Silifke temsilcisi maça 3 puan için çıkacak. 
İl sıralamasında 2’nci durumda olan Anamur Belediyespor ligde orta sıralarda bulunan Samandağ Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Deplasmanda 3 puan almaya çalışacak olan 17 puanlı Anamur ekibi Silifke ile puan farkının açılmaması için mücadele edecek.
Sezona mütevazi bir kadro ile giren Homurlu’yu zorlu bir ikinci yarı bekleyecek. İl sıralamasında son sırada bulunan 11 puanlı Homurlu evinde Ceyhanspor ile oynayacak. Rakibi Ceyhanspor ligde henüz galibiyeti bulunmuyor. Homurlu ilk yarıda geriye kalan 2 karşılaşmayı kazanarak devre arasına umutlu girmek isteyecek. Ligde ki tüm karşılaşmalar Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.