MİY MERSİN’DE TOPLANIYOR

28 Ağustos 2022 Pazar 17:02

Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. 2 günlük izinin ardından Mersin’de toplanıyor.

TFF 3’ncü Lig 1’nci Grupta zirve mücadelesi verecek olan Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. 2 günlük izinin ardından Mersin’de toplanıyor. 3 etaptan oluşan kampın son ayağını Bolu’da hazırlık maçları yaparak sonlandıran Kırmızı Lacivertli ekip 3 Eylül’de oynayacağı Amasyaspor FK maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacağı çalışmalarla sürdürecek.

3 Eylül’de yenilenmiş kadrosu ile ilk defa seyircisi ile buluşacak olan Mersin ekibi sezona iyi bir giriş yapmak istiyor. Geçen sezon play-off finalinde üst lige çıkma şansını geri tepen Mersin İdman Yurdu aynı hataları yapmamak ligi play-off maçlarına bırakmak istemiyor.  Mersin İdman Yurdu Amasyaspor karşılaşması Cumartesi günü saat 20.00’da Mersin Stadyumunda oynanacak.

 

GERİ DÖNÜYOR

Mersin İdman Yurdu ismi ile uzun bir aradan sonra ilk defa profesyonel ligde boy gösterecek olan kulüpte ise yönetim ve taraftarlar ayrı bir duygu içinde maça gelecek. Yaklaşık 7 yıldır profesyonel liglerden uzak kalan Kırmızı Şeytanlar İçel İdman Yurdu’nun isim değişikliğine giderek Mersin İdman Yurdu olması ile yeniden liglere dönecek olması taraftarını ayrı bir heyecan sardı.