Kamu Spor Oyunlarında şampiyon Milli Eğitim

18 Eylül 2024 Çarşamba 15:20

Mersin’de bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kamu Spor Oyunları 3X3 Basketbol Müsabakalarında İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinci, Sahil Güvenlik ve Akdeniz Bölge Komutanlığı ikinci, İl Tarım Müdürlüğü üçüncü ola başarısı gösterdi.

Haber Merkezi

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Basketbol Federasyonu Mersin İl Temsilciliği işbirliğinde organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları 3X3 Basketbol Müsabakaları sonunda dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası, iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacı ve Gel Sporla Buluşalım mottosuyla Mersin’de, kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik bu yıl ikincisi düzenlenen "Kamu Spor Oyunları" 3X3 Basketbol Mersin İl seçmeleri sonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinci, Sahil Güvenlik ve Akdeniz Bölge Komutanlığı ikinci, İl Tarım Müdürlüğü üçüncü ola başarısı gösterdi. 

Servet Tazegül Spor Salonu 3X3 Basketbol sahasında birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuva sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları İl Hakem Kurulu Üyesi Ahmet Altıparmak tarafından verildi.

Kamu Spor Oyunları İl seçmeleri sonucunda kadın ve erkek kategorilerinde birinci olan basketbol, voleybol ve masa tenisi takımları 02-06 Ekim tarihleri arasında Isparta’da yapılacak olan Bölge müsabakalarına gitmeye hak kazanacak.