Mersin hezimeti yaşadı!

16 Eylül 2024 Pazartesi 16:59

TFF 2. Lig 3. hafta maçında deplasmanda Arnavutköy Belediye Spor’a 3-2 mağlup olan Yeni Mersin İdman Yurdu arka arkaya 3. mağlubiyeti alarak taraftarını hüsrana uğrattı.

TFF 2. Lig Kırmızı grup 3. hafta karşılaşmasında Yeni Mersin İdman Yurdu, konuk olduğu Arnavutköy Belediye Spor’a 3-2 mağlup oldu. Bolluca stadında oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar izledi. Ligin 3. hafta maçında deplasmanda 3-2 yenilerek kötü perfomansına devam eden Kırmızı Lacivertliler arka arkaya 3. mağlubiyetini aldı.

Arnavutköy Belediye Spor’un Yeni MİY’e karşı etkili bir oyun sergileyerek maçı domine etmesi de gözlerden kaçmadı. Yeni Mersin İdman Yurdu maçta dakika 11’de ilk golü atarak öne geçen taraf oldu. Kırmızı Lacivertli ekip maçın devamında oyun üstünlüğünü eline almadığı gibi dakika 30’da Arnavutköy Belediyespor’un attığı gol ile skor üstünlüğünü de koruyamadı ve maçı 1-1 getiren golü yedi. Maçın ilk yarısı dengeli bir oyun ile devam etti ve şekilde bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Arnavutköy Belediye Spor oldu. Maçın 46. dakikasında 2-1 öne geçen Arnavutköy Belediye Spor dakika 60’da farkı 3’e çıkaran golü attı. Maçta büyük üstünlük kurduğu dakikalarda Kırmızı Lacivertliler geri dönüş için 69. dakikada skoru 3-2’ye getiren golü bularak farkı 1’e indirdi. Tekrar umutların doğduğu anda 75 dakika da Ömer Önder’in yediği kırmızı kartla 10 kişi kalan Yeni Mersin İdman Yurdu’nda verilen hiçbir çaba maçı döndürmeye yeterli olmadı ve maçı 3-2 kaybeden taraf oldu.