TİY’de yeni başkan Muhammet Günkut

16 Eylül 2024 Pazartesi 16:58

Bu sezon BAL’da mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda yeni başkan müteahhit Muhammet Günkut oldu.

Haber Merkezi

 

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu’ndaki yönetim krizi sona erdi. Olağan üstü kongreye giden TİY’de yeni başkanlığa Muhammet Günkut seçildi.

Burhanettin Kocamaz Stadyumundaki TİY lokalinde yapılan ikinci toplantıda seçimlere tek liste ile girildi. Kongrede iş insanı Muhammet Günkut’un aday olması ve yönetim listesini sunması ile üyelerce oy kullanıldı ve Günkut başkanlığındaki yeni yönetim göreve seçildi.

Yeni yönetimle birlikte TİY kulübünde köklü bir değişiklik olup BAL ligine iddialı girilmesi hedefleniyor.

 

TİY YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Tarsus İdman Yurdu’nda yeni başkan Muhammet Günkut olurken yeni yönetim kurulu üyeleri: Abdulvahap Demir, Hasan Aküzüm, Mehmet Habib Ekmekçi, Mustafa Ağırağaç, Ali Aysen, Mustafa Yıldızbakan, Gazi Koç, Akşan Uç, Ahmet Göçer, Özer Elgün, Mustafa Baş, Semih Yılmaz, Ekrem Avcı, Orkide Çubuk, Murat Fidan, Özgür Gülbahar oldu.

Denetim Kurulunda da; Erhan Uç, Hüseyin Pala ve Şaban Carus yer aldı.

 

“GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”

Başkan Muhammet Günkut seçim sorası yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yeni yönetim kurulu oluştu. Tüm Tarsus’a ve TİY camiasına hayırlı olsun. Zor bir yola çıktık. Yolun sonuna gelen bir TİY takımını ülkeye ve halkımıza yeniden kazandırmak için elimizi, hatta gövdemizi taşın altına koyduk. Bismillah diyerek yola çıkıyoruz. İşimiz zor, biliyoruz. Şu an elektrik ve su sorunu var kulüpte. Bunları biliyorduk. Tüm sorunları çözeceğiz. Yeni yönetim kurulu hemen görev bölümü yapıp, takımında kadrolarını oluşturup lige gireceğiz. Bize destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.