Silifke taraftarı ile buluşuyor

13 Eylül 2024 Cuma 17:42

Geçen hafta deplasmanda Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşespor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek lige 3 puanla ‘merhaba’ diyen Silifke Belediyespor, Pazar günü evinde Muşspor’u ağırlayacağı maçta taraftarı ile buluşacak.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, taraftarı ile buluşmaya hazırlanıyor. Geçen hafta deplasmanda Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşespor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek lige 3 puanla merhaba diyen Silifke ekibi Pazar günü evinde Muşspor’u ağırlayacak.

İlk hafta aldığı 3 puan ile ilk haftayı grupta 3. Sırada tamamlayan Silifke Belediyespor, ligin 2’inci hafta maçında Pazar günü saat 16:00’da Silifke Şehir Stadında Muşspor karşısında alacağı galibiyetle taraftarını mutlu etmeyi planlıyor.

 

HEDEFE İNAN OYUNCULARLA YOLA ÇIKTIK

Silifke Belediyespor’un Teknik Direktörü İlker Avcıbay, yeni sezon hazırlık dönemi, deplasmanda Velimeşespor karşısında 2-1’lik kazanılan maç ve Pazar günü Silifke Şehir Stadında oynanacak karşılaşmalar hakkında açıklamalar yaptı.

Avcıbay, “Oyuncular transfer ettik, seçmelerde genç yetenekli oyunculardan 2 oyuncu kattık. Ayrıca kendi altyapımızdan 10 oyuncu dahil olmak üzere 2002 ve üzeri oyuncu kadromuza kattık. 11 oyuncu da transfer yapıp bir kadro oluşturduk. Bu kadronun içerisinde gençler, Silifkeliler, dışarıdan gelen tecrübeli oyuncular dahil olmak üzere iyi bir harman, sentez oluşturmaya çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Bu kadar kısa sürede bir biri ile hiç oynamamış takım oluşturmak kolay değildi. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Kampta 50-55 antrenman, artı 6 tane hazırlık maçı oynadık. O hazırlık maçları da dahil hiç yenilgi almadık. Çok az gol yiyerek iyi bir takım savunması ile iyi bir takım haline geldik. Ayrıca takım olarak sahada ne yaptığını bilen, bir takım karakteri ortaya koyan, birlikte hareket edebilen bir takım oluşturduk. Bunları bu kadar kısa sürede sağlamak kolay değildi, oyuncularım çok büyük özveri de bulundu, antrenmanlarda onları zorladık ama hepsi inançlı ve özverili bir şekilde çalıştılar, birlikte hareket ettiler takımdaşlık ve takım ruhunu öne çıkardık” dedi.

 

“TARAFTARLARIMIZI BİZLERİ DESTEKLEMEYE BEKLİYORUZ”

Pazar günü Silifke Şehir Stadında oynanacak Muşspor maçına taraftarları davet eden Teknik Direktör İlker Avcıbay; “Ligde grubumuzda çok bütçeli ve çok iyi takımlar var. Muşspor da bunlardan biri. Zor bir maç bizi bekliyor. Ama içerde kendi taraftarımız önünde oynayacağımız ilk maçın heyecanı ile oyuncularımızda bende sabırsızlıkla o maçı bekliyoruz. Taraftarlarımızın da maça gelerek bizleri destekleyeceklerini biliyoruz. İnşallah o maçı da kazanarak önümüze hedef koyduğumuz ilk beş maçlık periyot için koyduğumuz hedef puana bir adım daha yaklaşırız. Sonrasındaki adımlar için ve hedef koymak için çok erken yeni kurulan bir takımız önceliğimiz taktik disiplin ve oyun anlayışımızı birlikte uygulamak sonrasında aldığımız sonuçlarla kendimize hedef belirleyeceğiz. Kolay bir grup değil zor bir gruptayız. Ama biz bu grubun iyi mücadele eden adından söz ettiren iyi bir takımı olmak istiyoruz. Pazar günü maçta tüm tribünlerde taraftarlarımızı bizleri desteklemeye davet ediyorum. İnşallah bizde onlara yakışan şekilde mücadele edip iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağız” diye konuştu.