Süper kupa heyecanı 15 Eylül’de

12 Eylül 2024 Perşembe 15:25

Mersin’de düzenlenen 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası Futbol Turnuvası şampiyonu Menteş ve 30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Burhan 15 Eylül’de tarihte ilk kez oynanacak süper kupa maçında karşılaşacak.

Köyler arasında düzenlenen turnuvanın artık sonuna gelindi. Muhteşem maçların oynandığı Ayvagediği ve Fındıkpınarı turnuva serüveni bu hafta sonu oynanacak süper kupa maçı ile sona erecek.

Mersin’de düzenlenen 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası Futbol Turnuvası şampiyonu

Menteş turnuva boyunca oynadığı maçlarda muhteşem bir performans sergileyerek harika bir hikaye yazarak buraya kadar geldi. Ayvagediği’nde şampiyon olan Burhanspor ise zorlandığı ama büyük direnç göstererek taraftarın takdirini kazandığı turnuvada şampiyon olarak zaferler ile dolu başka bir hikaye yazan takım oldu. Baştan son oynanan maçlar ile köyler arasında bağ kuran turnuvaya taraftarlarda büyük ilgi gösterdi. Şimdi bu iki takım tarihte ilk kez bir süper kupa maçında karşılaşacaklar. Heyecan dolu bir turnuva geçiren taraftarlar ise bu maç için günleri saymayı başladı.

Bu yıl Toroslar’da şampiyon olan Burhan ile Fındıkpınarı’nda şampiyon olan Menteş 15 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Koray Aydın Stadyumu’nda süper kupa finali maçında karşılaşacak.