Mersin esnafı sanayi sitesi istiyor

11 Eylül 2024 Çarşamba 17:03

Mersin Esnaf Odaları Birliği’nin başkanlar kurul toplantısına katılan Vali Pehlivan’a sanayi sitesi talebini yeniden ileten temsilciler, TOKİ kanalıyla bu sorunun çözülebileceğin idile getirdi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (Mersin ESOB) il genelinde kurulu bulunan 69 meslek odası başkanının katılımıyla gerçekleştirilen Başkanlar Kurulu toplantısı, Vali Ali Hamza Pehlivan’ın katılımıyla yapıldı.

 

“DAHA SIK BİRARAYA GELECEĞİZ”

Esnaf ve sanatkarlarının sorunlarının çözümü noktasında meslek kuruluşlarıyla daha sık bir araya geleceklerini ifade eden Vali Pehlivan, “Sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. Sorun ve beklentilerinizi dinleyeceğiz.  İmkanlarımız doğrultusunda gerekli desteği sağlayacağız. Sizleri daha iyi noktalara taşıma adına devletimizin temsilcileri olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz” diye konuştu.

 

ESNAF SANAYİ SİTESİ İSTİYOR

Ziyaret anısına Vali Pehlivan’a el yapımı vazo hediye eden Mersin ESOB Başkanı Veysel Sarı, kent merkezinde kangren haline gelen ve mahalle aralarında, apartman altlarında dağınık ve plansız şekilde hizmet veren ve insan sağlığını tehdit etmenin yanı sıra, görüntü ve gürültü kirliliğine neden olan imalatçı ve tamirci işletmeleri modern sanayi sitesine taşıma noktasında destek istediklerini belirtti. Başkan Sarı, “Artık kentimizin modern sanayi sitelerine ihtiyacı var. Kentimize TOKİ kanalıyla sanayi sitesi kazandırılması adına sizlerden destek bekliyoruz” dedi.