Silifke’de zafere kulaç atacaklar

29 Ağustos 2024 Perşembe 16:09

Silifke Belediyesi tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü dolayısıyla yüzme yarışı düzenlenecek.

Haber Merkezi

 

Spor müsabakalarından konserlere kadar düzenlediği birçok etkinlik ile 30 Ağustos’u doya doya kutlayacak olan Silifke Belediyesi’nin, bu anlamlı günün anısına düzenleyeceği yüzme yarışında, her yaş kategorisinde yüzücüler başarı için kulaç atacak.

30 Ağustos 2024 tarihinde saat 10:00’da Naim Süleymanoğlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenecek yarışma, 6-7 yaş, 8-9 yaş, 10-12 yaş, 13-15 yaş, 16-18 yaş ve 18+ yaş kategorilerinde gerçekleştirilecek. Başvuruların 28-29 Ağustos 2024 tarihlerinde Naim Süleymanoğlu Yüzme Havuzu idaresine yapılacağı belirtildi.

 

 ‘YARIŞMACILARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM’

Bu toprakları vatan yapan kahramanları rahmet ve minnetle andıklarını dile getiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Ağustos ayı Türk milleti için zaferler ayıdır. Altın sayfalarımız ağustos ayında yazılmıştır. Anafartalar Zaferi, Büyük Taarruz, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve Zafer Bayramı, bu toprakların bizlere ebedi vatan yapıldığı bayramlardır. Aziz kahramanlarımızı başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmet ve minnetle anıyoruz. Yüzme Yarışı etkinliğinde zaferi düşünerek kulaç atacak her yarışmacımıza şimdiden başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.