Mersin’de kamu yatırımları masaya yatırıldı

28 Ağustos 2024 Çarşamba 13:26

Mersin’de Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında devam eden kamu yatırımları, birimlerimizde vatandaşlara sunulan kamu hizmetleri, bunlara ilişkin iş ve işlemler, değişik başlıklarda sürdürülmekte olan ve planlanan projeler ele alındı.

Haber Merkezi 

 

Mersin’de Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Pehlivan başkanlığında yapılan toplantılara, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı katıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda, kentte devam eden kamu yatırımları, birimlerde vatandaşlara sunulan kamu hizmetleri, bunlara ilişkin iş ve işlemler, değişik başlıklarda sürdürülmekte olan ve planlanan projeler ele alındı, değerlendirmelerde bulunuldu.

Koordinasyon toplantısının ardından güvenlik ve asayiş değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İl genelinde güvenlik ve asayiş konularında yerine getirilen çalışmalar, suç ve suçlulara karşı gerçekleştirilen operasyonlar ve ilgili diğer hususlar ele alındı.