Erdemlili veteranlar sahaya indi

13 Ağustos 2024 Salı 17:28

Erdemli Veteranlar Ligi’nde mücadele edecek olan Erdemli 1954 FK Takımı sahalara indi.

Mersin’in Erdemli ilçesinde futbola gönül veren 40 yaş üstü futbol sevdalıları Erdemli 1954 FK takımını kurdu. Takım öğretmen, memur, esnaf, işçi ve çeşitli meslek dallarından oluşan futbol sevdalılarından oluşuyor. Erdemli'nin kuruluş tarihinden yola çıkılarak ismi konulan bu yeni takımın futbolu çok seven ve onlarca takımın bulunduğu Erdemli' ilçesinde spor anlamında renk katması bekleniyor.

 

“MERSİN VETERANLAR FUTBOL LİGİ'NDE ERDEMLİ'MİZİ TEMSİL EDECEĞİZ”

Takımın kurucularından ve takım kaptanı Onur Özten, her şeyden önce amaçlarının özlenen, keyif veren, göze hoş gelen bir futbol anlayışı sergilemek olduğunu söyledi. Özten, "Öncelikle böyle bir takımı kurmuş olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. Takımımız 2024-2025 Mersin Veteranlar Futbol Ligi'nde Erdemli'mizi temsil edecek. Veteranlar ligine Mersin genelinden en az 12 takımın katılması bekleniyor. Amatör lig maçları gibi deplasmanlı ve iç saha oynayacakları iki devreli bir sezon sonunda gülen takımlardan biri olmayı hedefliyoruz. Lige Mersin merkezi dışından katılan tek takımız. Keyif veren, göze hoş gelen bir futbol anlayışı sergilemek istiyoruz" dedi.

 

LOGO; ÇİFT BAŞLI KARTAL

Turuncu Beyaz renkleriyle birlikte armalarının ise çift başlı kartal olarak belirlediklerini ifade eden Özten, "Erdemli'de böyle bir oluşum başlattığımız için ve Erdemli'yi temsil edeceğimiz için hem mutlu, hem gururluyuz. Şu bilgiyi de aktarmak istiyorum, lige katılacak 12 takımdaki oyuncuların gündüzleri çalışıyor. Haftasonları da amatör maçların oynanmasından dolayı resmi veteran lig maçlarının hafta içi akşam saatlerinde oynanacak. Mersin il merkezindeki takımlar büyük ve yeterli ışıklandırması olan sahalarda antrenmanlarını ve maçlarını yapabilecekler. Tabi imkan ve fırsatları daha elverişli olacak. Bizim de antrenman ve maç yapabileceğimiz ışıklandırmalı bir sahaya ihtiyacımız var. Gerek bu konuda gerekse iç saha maçlarında taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bu konularda herkesin desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.