Tarsus parkeye iniyor

5 Ağustos 2024 Pazartesi 14:54

Tarsus Basketbol, Türk oyuncuların katılımıyla 6 Ağustos’ta sağlık kontrolünden geçtikten sonra 7 Ağustos’ta Koç Barış Akgün ve teknik ekibin katılımı ile antrenmanlara başlayarak sezonun açılışını yapacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Tarsus Basketbol, 2024-25 sezonu için parkeye inmeye hazırlanıyor. Yeni sezon için yeniden Koç Barış Akgün ile anlaşma sağladıktan sonra transfer çalışmalarına başlayan Tarsus, kısa sürede transfer çalışmalarını noktaladı.

Sezona Play Off hedefiyle başlamak isteyen Tarsus Basketbol, sezona sağlık kontrolü ile başlayacak. Çarşamba günü top başı yapacak Tarsus ekibi, 2024-25 sezonu çalışmalarına Türk sporcuların katılımı ile başlayacak.

Forvet pozisyonunda görev yapan Courtney Hurt, Avustralya vatandaşı genç yetenek Guard Shyla Hurt, ABD ve Ürdün vatandaşı kısa forvet Aisha Sheppard’in 27/28 Ağustos'ta sağlık kontrolünden geçerek takıma katılım sağlaması bekleniyor. ABD’li tecrübeli uzun sporcu Jillian Alleyne’nın ise 5 Eylül'de Türkiye’de olması bekleniyor.

Tecrübeli ve genç oyuncuların birlikteliği ile ligde Play Off mücadelesi verecek temsilcimiz sahada mücadeleci kazanma odaklı bir takımla mücadele edecek.