Erdemli Plaj Voleybolu ile renkleniyor

6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:53

Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Haftası kapsamında Erdemli Spor Salonu Sahilinde Plaj Voleybolu düzenliyor. 36 takımın yer alacağı etkinliğe 199 sporcu katılım sağlayacak. Dün açılış maçıyla başlayan turnuvada takımlar 4'er sporcu ile sahada mücadele edecek.

Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Keskin, “Vatandaşlarımızı Gençlik Haftası kapsamında düzenlediğimiz 4 kişilik sporculardan oluşan takımların mücadelesi sonunda Haziran ayı içinde yarı final ve final müsabakalarını belirleyeceğimiz tarihlerde oynayacağız. Hafta içi her gün 16:30’da başlayacak iki karşılamanın oynanacağı Turnuvaya tüm Erdemli halkını ve spor severleri davet ediyoruz” dedi.

Şube Müdürü Ferhat Keskin de, Erdemli sahilinde ilk kez düzenlenen etkinliğe vatandaşlar ve spor severlerin sahilde izleyecekleri karşılamalar için sandalyelerini alıp gelmelerini heyecana coşkuya ortak olmaya davet etti.

Keskin, “Sahil temizliği, saha kurulumu çevre düzeni yapıldı, siz voleybol severleri bekliyor. Plaj voleybolu etkinliğe sizleri aramızda görmek istiyoruz” dedi.