Mersin futboluyla tepki çekti

5 Mayıs 2024 Pazar 17:38

TFF 2. ligde maçlar şike iddialarının gölgesinde sona erdi. Son maçında Ankara Demirspor’a karşı oynadığı kötü futbolla 5-2 yenilerek ligi 6’ıncı sırada tamamlayan Mersin ekibi zorlu Play Off’lar öncesi ortaya koyduğu futbol ile tepki çekti.

Yeni Mersin İdman Yurdu’nun mücadele ettiği TFF 2.ligde sezon sona erdi. Ancak tartışmalar bitmedi.

Mersin ekibi Ankara Demirspor’a karşı oynadığı son maçını da 5-2 kaybederek ligi tamamlarken, playoff maçları öncesi ortaya koyduğu futbol ile tepki çekti.

Ligi 6. sırada tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu, 1. lige çıkmak için Play Off maçları oynayacak. Ancak üst üste aldığı yenilgiler sonrası hoca değişikliğine giden Mersin ekibi Play Off maçları öncesi tat vermedi.

 

VAN SPOR FK SAHADAN ÇEKİLDİ. 1. LİGE ÇIKAN EROKSPOR'UN KARŞISINA GENÇ TAKIM ÇIKTI

İkinci ligde sezon şike iddiaları ile sona erdi. Şampiyonluk yarışındaki Erok Spor son maçını Serik Belediye sporun genç takımına karşı verdi. İkinci sırada ve sadece 2 puan geriden takip eden Van Spor ise bu duruma tepki gösterdi. Bursa Spor maçının başlama düdüğü ile orta alanda toplanan Van Sporlu oyuncular, Erok Spor-Serik Belediye spor maçını protesto ederken, sahayı da terk ettiler.

Son haftada Van Spor 'un alacağı 3 puan büyük önem arz ederken, Esenler Erok Sporun mağlubiyeti durumunda 1. lige çıkan takın Van ekibi olacaktı. Ancak Serik Belediye Sporun, Erok Spor’un karşısına genç takımını çıkarması tüm hesapları değiştirirken şike iddiaları ve tepkilerle lig sona ermiş oldu.