Mezitli’den ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti

1 Ağustos 2024 Perşembe 15:10

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi, vatandaşa yönelik sunduğu hizmetlere bir yenisini ekleyerek ücretsiz Psikolojik Danışmanlık hizmeti başlattı. Mehmet Altunören Gençlik Merkezi’nde sunulan hizmetler arasında aile danışmanlığı, bireysel yetişkin danışmanlığı, çocuk ve ergen danışmanlığı, oyun terapisi ve grup terapileri bulunuyor.

 

BİREY, EBEVEYN VE ÇOCUKLAR DA FAYDALANIYOR

Mehmet Altunören Gençlik Merkezi, 52102 Sokak No: 17-9 adresinde sunulan hizmetle ebeveynler, çocukları ve bireyler ücretsiz yararlanabiliyor. Bireyin kendini anlaması, farkındalık kazanması, problemlerini tanımlaması ve çözüm yolları üretmesi, çevresiyle uyumlu ve sağlıklı iletişim halinde olması, kendini geliştirmesi amaçlanıyor. Psikolog İlayda Yılmaz tarafından alınan başvurular doğrultusunda, çocuklar ve yetişkinler için bireysel destek planları hazırlanıp uygulanıyor. Bireylerin yaşadığı sorunlara yönelik profesyonel çözümler sunuluyor.

Sunulan Psikolojik Danışmanlık hizmeti randevu sistemiyle çalışıyor. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, toplumsal sorunların çözümünde gerekli tüm adımları attıklarını belirterek, "Her kesime eşit ve adil hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Kadın ve Çocuk Danışma Merkezimizde ücretsiz psikolog desteği sağlayarak, toplumsal sorunların çözümüne devam ediyoruz. Bu tür hizmetlerimizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

BAŞVURU İÇİN

Mezitli Belediyesi tarafından yürütülen Psikoloji danışmanlık hizmetlerinden faydalanmak için Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi’ne yüz yüze başvuru yaparak ya da 0324 358 01 33 numaralı telefondan ulaşarak bilgi ve randevu alınıyor.